Представлено «розумний» годинник Fobase Air Pro за рекордно низькою ціною

Смарт-годинники давно перетворилися з трендового аксесуара в персонального помічника, який допомагає піклуватися про здоров’я. Через більшу кількість функцій порівняно з фітнес-трекером вони, як правило, коштують дорожче «молодшого брата» – але під час літнього розпродажу на AliExpress модель Fobase Air Pro можна купити за вигідною ціною, порівнянною з розумними браслетами.

Гаджет, виконаний в металевому корпусі, отримав 1,54 дюймовий кольоровий дисплей (240×240 пікселів) зі стійким до подряпин захисним покриттям. Сполучення зі смартфоном здійснюється за допомогою енергоефективного модуля Bluetooth 5.0, за допомогою якого можна не тільки переглядати повідомлення (в тому числі з Instagram, YouTube, Facebook, Twitter, WhatsApp, Skype і VK) на екрані пристрою, але і дистанційно керувати затвором камери, а також можливо відхилити вхідний дзвінок.

За автономність годинника, побудованих на базі чіпа RK8762C, відповідає літій-полімерний акумулятор ємністю 200 мАг. За запевненням виробника, на одному заряді пристрій здатний пропрацювати 10-15 днів в залежності від інтенсивності використання, а в режимі очікування – до 30 днів.

Список можливостей гаджета включає моніторинг якості сну і семи спортивних режимів для відстеження прогресу при заняттях різними видами фізичної активності. Крім того, виробник заявляє про наявність функцій вимірювання температури тіла і рівня кисню в крові, а датчик VC31 дозволяє цілодобово відстежувати частоту пульсу користувача.

До 21 червня придбати розумні годинник Fobase Air Pro на AliExpress можна за $ 29,99.

Зазначена ціна дійсна на дату публікації, кількість пристроїв обмежена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.