В додатку Приват24 зробили важливі нововведення для підприємців

В додатку Приват24 зробили важливі нововведення для підприємців
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже деякий час поспіль користувачі ПриватБанку мають змогу використовувати фірмовий застосунок не лише для особистого використання, але і для здійснення комерційних операцій. Якщо коротко, коли ви володієте власним бізнесом ( підприємницька діяльність) вам більше не потрібно їхати безпосередньо в банк. Всі дії підприємницького характеру ви можете здійснювати в додатку «Приват24 для фізичних осіб».

В додатку Приват24 зробили важливі нововведення для підприємців

Перед тим, як почати керувати власними рахунками з мобільного пристрою, переконайтеся, що у вас встановлена ​​остання версія мобільного банкінгу. Оновлений додаток працює як з Android-, так і з iOS-системами. Якщо для вас керування функціоналом виявиться складним, то в подальшому його будуть спрощувати, судячи зі слів топ-менеджера ПриватБанку Сергія Клюєва.

Також Сергій Клюєв зазначив, що в програмі можна буде спрощено контролювати роботу найманого бухгалтера. Всі функції, які має додаток «Пріват24бізнес», продублюйте і в оновленні доповнення для фізосіб. Тобто, в ньому можна буде проводити платежі, здійснювати операції по кредитах, валютами і депозитах, а також стежити за здачею звітів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з опитування, проведеного компанією GfK, близько 65% підприємців України користуються послугами ПриватБанку. За останніх 3,5 року клієнтська база найпопулярнішого банку країни поповнилася ще 200-тисячами підприємців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.