Vodafone пропонує безлімітний перегляд відео за 50 гривень на місяць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Думаю, що не всі чули про так звані “PASS-послуги”, які пропонує своїм абонентам мобільний оператор Vodafone. Всі вони пропонують доступ до якогось виду трафіку без тарифікування. Наприклад, Vodafone Video PASS, яка коштує лише 50 гривень на місяць, надає необмежений доступ до популярних відеохостингів, серед яких варто виокремити YouTube та Netflix. Ця послуга буде справді зручною для користувачів, які люблять переглядати відео, використовуючи мобільний інтернет, оскільки саме на відеоконтент йде дуже багато трафіку. 

Після підключення ця послуга активно протягом 30 днів. Для її відключення користувачу слід ввести USSD-команду *313*1#, пересвідчившись, що вашому рахунку э необхідні 50 гривень. У випадку, якщо у вас вже є безлімітний мобільний інтернет, наприклад, в рамках тарифу Unlim, підключити цю послугу не вийде. В цьому немає нічого дивного, оскільки при наявності безлімітного інтернету немає сенсу в безліміті для окремих сервісів. Не варто забувати і про те, що послуга Video PASS входить в деякі тарифи, і в такому випадку вам також не вдасться її підключити. 

Для того, щоб ця послуга функціонувала коректно, варто використовувати лише прямі посилання та офіційні додатки для перегляду відео. У випадку, якщо ви використовуєте VPN, його також варто вимкнути. Також варто зазначити, що безліміт не розповсюджується на рекламні оголошення, які з’являються під час перегляду відео. Повний список трафіку, який тарифікується, можна знайти на офіційному сайті оператора. Також варто зауважити, що Vodafone зараз проводить акцію, в рамках якої всім користувачам Video PASS дається 4 місяці підписки YouTube Premium.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.