Lifecell запустив найпотрібнішу в наш час функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телемедицина – дуже корисне нововведення, яке вже досить давно використовують у західних країнах. Тепер вона активно набирає обороти і в Україні, що позбавить низку людей від необхідності стояти в чергах.

В наш час, коли пандемія коронавірусу створила колапс системи охорони здоров’я по всьому світу, оператор мобільного зв’язку Lifecell презентував справді корисну програму для смартфонів – “Лікар Online”, завантаживши який, можна проконсультуватись у спеціалістів з абсолютно різних питань. “Лікар Online” доступний для завантаження як для Android-смартфонів, так і для iPhone. 

Телемедична платформа “Лікар Onine” дозволяє проконсультуватися зі спеціалістами щодо підготовки до мед. обстежень, інтерпретації аналізів, дитячого здоров’я, почути думки експертів з щодо діагнозу, аналізу чи обстеження від інших медиків, а також отримати первинну допомогу в екстреній ситуації. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що досить важливо, консультацію від педіатра чи сімейного лікаря можна буде отримати 24/7, а отоларинголога, ендокринолога, уролога, дерматовенеролога, кардіолога, невролога, гастроентеролога, травматолога, гінеколога та психолога – лише попередньо записавшись. 

Презентувавши додаток, Lifecell також заявив про гарантію безпеки ваших особистих даних згідно з чинним законодавством. Пацієнти та фахівці спілкуються через зашифрований канал, тому дані пацієнтів у повній безпеці. 

Варто зауважити, що тепер всі українські оператори мобільного зв’язку, які входять у “велику трійку” мають свою телемедичну платформу. Kyivstar презентував свою ще весною, а Vodafone – ще рік тому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.