Google збирається кардинально переробити платіжний сервіс Pay

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pay – один з найпопулярніших платіжних сервісів на Android-пристроях. Однак зараз його можливості обмежені вчиненням оплати і зберіганням бонусних карт. Як повідомляється, Google має намір кардинально переробити додаток, зробивши з нього повноцінну торговельну площадку. 

Видання The Information, посилаючись на знайомі з планами Google джерела, повідомляє, що пошуковий гігант має намір вже до кінця цього року перетворити Google Pay в універсальну торгову площадку, через яку користувачі зможуть здійснювати покупки. Всередині програми повинні з’явитися «фірмові кнопки» для доступу до продукції різних рітейлерів. За наявною інформацією, мова йде як мінімум про автозаправні станції, цілодобові магазини, мережі ресторанів і сервісів з доставки. Користувач зможе через Google Pay оформити замовлення і тут же його оплатити. Таким чином, відпадає необхідність в сторонніх додатках компаній.

На даний момент мова йде про впровадження нових функцій тільки в США, проте в Google планує розширювати можливості свого платіжного сервісу по всьому світу, з огляду на специфіку кожного ринку. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.