Kyivstar презентував довгоочікувану послугу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Досить часто нам доводиться залишати свій номер телефону при реєстрації на різних сайтах і сервісах, а потім на цей номер приходить велика кількість SMS-повідомлень, які пропонують різні послуги. Також крім подібних спам-повідомлень на номер можуть приходити вхідні дзвінки в будь-який час доби, через що іноді доводиться просто скидати виклик з невідомого номера, а тоді шукати в інтернеті, чий це номер телефону, щоб упевнитися, що це не чергова пропозиція непотрібної послуги.

Думаю, не багатьом відомо, що оператор Kyivstar, що входить в так звану “велику трійку” операторів, запустив послугу, яка дозволяє позбутися від потоку спам-повідомлень.

Головна проблема полягає в тому, що на деяких сайтах не можна зареєструватися, вказавши непотрібну адресу електронної пошти, а потрібно залишати саме номер телефону – особливо це стосується інтернет-магазинів. Якщо цей номер особистий, то ви досить швидко втомитеся від різних акційних пропозицій та подібної інформації, яка буде приходити на цей номер через SMS-повідомлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повністю відмовитися від реєстрації за номером в наш час майже неможливо, тому рішення повинно бути іншим. Зрозуміло, можна завести окремий номер, підключившись до найдешевшого тарифу, але все одно для цього треба буде займати слот в смартфоні, або постійно змінювати SIM-карту, та й не варто забувати, що треба також оплачувати послуги по даному тарифу. Є ще одне альтернативне рішення – фейковий номер телефону, але воно не зовсім законне. І тут оператор мобільного зв’язку Kyivstar запропонував досить цікаве і універсальне рішення – можна активувати за своєю SIM-картою ще один номер для використання саме в таких цілях, що буде коштувати лише 30 гривень на 28 днів.

У даної послуги досить очікувана назва “Додатковий номер”. Нею можна скористатися всім абонентам, крім контрактних з номером на “068”. Щоб підключити її, треба ввести * 100 * 33 * 2 #, і з цього ж коду можна змінити номер, встановивши власний. Для відмови від послуги потрібно ввести цей же код, замінивши останню двійку на четвірку. Додатковим номером можна також керувати за допомогою програми “My Kyivstar” для мобільних платформ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.