Xiaomi назвала смартфони які не отримають оновлення MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі виявили опублікований список смартфонів Xiaomi і Redmi, які не будуть оновлені до нової прошивки. Цілих п’ятнадцять моделей мобільних пристроїв китайської корпорації визнали застарілими, тобто, простіше кажучи, відтепер вони вже не будуть отримувати оновлення операційних систем, а першою прошивкою, яку вони не отримають, виявиться MIUI 12. Всі ці смартфони продовжать і далі працювати на MIUI 11, але вони будуть отримувати оновлення в її рамках до тих самих пір, поки так і зовсім взагалі здійснюється її програмна підтримка. 

Користувачі смартфонів від китайської корпорації, поза будь-якими сумнівами, гарантовано залишаться незадоволеними такими діями бренду, і їх цілком можна зрозуміло. Очевидно, що Xiaomi відмовляється від підтримки застарілих моделей телефонів зовсім не через те, що їх технічне оснащення не здатне запускати дану прошивку, а зовсім з інших причин.

Таким чином, припиняючи підтримку тих чи інших моделей телефонів, китайська корпорація Xiaomi гарантовано абсолютно точно робить ставку на свої нові моделі, тим самим мотивуючи людей зробити їх покупку, адже новинки зможуть залишатися актуальними ще багато років безперервно. Повідомляється, що припиняється програмна підтримка таких моделей, як Redmi Note 4X, Redmi 4X, Redmi Note 5A, Mi 5C, Mi Max 2, Mi Note 2, Mi Mix, Mi Mi 5s, Mi 5s Plus, Redmi 5 Plus, Mi 5X, Redmi 5A і Redmi 5. Всім користувачам таких, а також планшета Mi Pad 3, певною мірою не пощастило, тому що вони були позбавлені доступу до новітнього сучасного програмного забезпечення з усіх доступних. Навряд чи колись в майбутньому Xiaomi вирішить їх оновити до MIUI 12, тому що причин для такого вчинку просто немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі смартфони, які визнали застарілими, об’єднує те, що вони були випущені до 2018 року, тобто вони вже застаріли за 2 – 3 роки, так як це вкрай багато за сучасними мірками. З плином часу, що всі, напевно, розуміють, перелік смартфонів, які будуть визнаватися застарілими, буде стрімко розширюватися, стаючи все більше і більше з кожним днем. Це, в свою чергу, призведе далеко не до найкращих наслідків, адже багато власників таких виявляться змушені використовувати застаріле ПЗ, не маючи фінансових ресурсів для того, щоб оновити свій старий телефон до нової моделі. Втім, не можна не помітити, що Xiaomi оновлює всі свої смартфони довше більшості інших великих брендів, нехай до Apple в цьому самому плані їй ще й дуже далеко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.