Vodafone представив новий тариф, який знищить конкурентів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ознайомившись з недавно запущеним тарифом “SuperNet Turbo», ви зрозумієте, що кращого пропозиції з усього асортименту тарифів “Vodafone” і справді не знайти. Більш того, за сукупністю безкоштовних послуг і вартості – новинка по ряду аспектів перевершує пропозиції конкурентів з «Великої трійки». Перше, що кидається в очі – 300 хвилин для дзвінків на всі номери в Україні. Але і крім цього, в щомісячні 75 грн входить ще ряд цікавих опцій.

Пять годин для спілкування надається не тільки для дзвінків на будь-який мобільний номер України, а й на міські телефони. Розмови всередині мережі – традиційно безкоштовні. Це як би натякає, що тариф призначений для любителів спілкування за допомогою стільникового зв’язку. Тим, хто не уявляє своє життя без мобільного інтернету, пощастить ще більше. У вартість входить необмежену кількість пакетної передачі даних.

За великим рахунком, заплативши один раз в місяць 75 грн ви отримуєте практично повний безліміт. Якщо 300 хвилин вам недостатньо, ви можете збільшити їх до 700 хвилин, за допомогою додаткової опції. Також примітна послуга «Безлімітні дзвінки кордон», за яку знімається 3 грн / день. До неглибокому жаль, “Vodafone SuperNet Turbo” не передбачає «халявних» СМС. Та й кому це може бути важливо, коли інтернет без обмежень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.