Білл Гейтс прокоментував теорії про чіпування людства

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американський підприємець і один із засновників корпорації Microsoft Білл Гейтс висловив свою думку про конспірологічну теорію, пов’язану з чіпування людства.

Також мільярдер прокоментував чутки про те, що він нібито пов’язаний з пандемією COVID-19. В умовах поширення коронавірусу популярність отримали конспірологічні теорії про зв’язок Білла Гейтса з пандемією і його бажанням збагатитися за рахунок продажу вакцин.

При цьому вважається, що до складу препарату нібито буде входити мікрочіп, який при вакцинації буде імплантуватися в тіло людей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такі чутки з’явилися після того, як Гейтс пожертвував 300 мільйонів доларів на розробку вакцини від COVID-19. Опитування показують, що в цю теорію змови вірять 28 відсотків американців. В інтерв’ю зарубіжним ЗМІ Гейтс зізнався, що існування подібних чуток турбує його.

Підприємець зазначив, що йому хочеться ставитися до ситуації з гумором, проте «це зовсім не смішна річ». Білл Гейтс вважає, що поширення антинаукових теорій сприяє розпалюванню ворожнечі між людьми. За словами засновника Microsoft, після появи препарату необхідно вакцинувати близько 80 відсотків людей. У разі, якщо люди продовжать вірити в «чіпування», то коронавірус «продовжить вбивати їх».

Також Гейтс нагадав, що він ніколи не займався мікрочіпами, тому теорія змови не має під собою підстав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.