Випущено додаток для видалення китайських додатків – Remove China Apps

Випущено додаток для видалення китайських додатків - Remove China Apps
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійці випустили додаток Remove China Apps, який знаходить і видаляє додатки зроблені китайськими компаніями.

В результаті зростаючої напруженості у відносинах між Китаєм і його сусідом Південно-Східній Азії Індією, мобільний додаток, розроблене в Джайпурі, став доступний в магазині Google Play під назвою «Видалити додатки з Китаю» або Remove China Apps.

Як випливає із назви, додаток виявляє додатки китайського походження, присутні на пристрої користувача, а потім пропонує останньому кнопку для їх видалення без пояснення причин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випущено додаток для видалення китайських додатків - Remove China Apps

Додаток безкоштовний і важить всього 3,5 МБ, він швидко став № 2 в магазині Indian Play із загальним рейтингом 4,8 зірки, для більш ніж 1 мільйона завантажень.

Судячи з останніх повідомлень відносини між індійцями і китайцями загострені через суперництво YouTube і Tik Tok. Останній гучний випадок стався з індійським коміком Carry Minati. Якщо коротко комік, як шанувальник YouTube, випустив відео, де безсторонньо висловився проти Tik Tok. Як результат, шанувальники Tik Tok почали знижувати рейтинг YouTube, а, відповідно підписники YouTube почали руйнувати рейтинги Tik Tok. Детальніше можна дізнатися за посиланням.

Випущено додаток для видалення китайських додатків - Remove China Apps

Ну і як результат, індійці пожвавішали і випустили додаток Remove China Apps.

І так, посилання на саме додаток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.