Смартфони

Фахівці вважають, що iPhone 12 перевершить Galaxy Note 20

Share

iPhone 12 повинні представити цієї осені, а запуск повинен відбутись в жовтні, Samsung Galaxy Note 20 має вийти на ринку через декілька місяців. Але справа не в тому, який телефон спочатку вийде, головне – чим він відрізнятиметься від попередників і чи захочуть купити флагман шанувальники.

В Мережі є вже велика кількість витоків щодо майбутнього iPhone 12, так і щодо Galaxy Note 20, і схоже, що обох смартфонів чекає масштабне оновлення. І iPhone 12, і Note 20 запропонують мережі п’ятого покоління 5G, і за чутками вони отримають частоту оновлення дисплею 120 Гц в серії флагманських Note 20 і iPhone 12 Pro.

У Galaxy Note 20 Plus буде встановлено датчик камери на 108 МП, iPhone 12 за чутками отримає роздільну здатність камери на 64 МП( нагадаємо попередня серія має 12 МП). І, звичайно ж, Note 20 і Note 20 Plus буде відрізнятись наявністю стилусу S Pen Samsung, який повинні значно покращити. Але за думкою експертів iPhone 12 все ж виявиться кращим Galaxy Note 20. І ось чому:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Набагато швидший процесор

Процесор A13 Bionic яким оснащені iPhone 11 залишається найшвидшим чіпом після дебюту процесора Snapdragon 865 в Samsung Galaxy S20. І ось тут з’являється A14 Bionic, новий 5-нм чіп, призначений для iPhone цієї осені, який, за чутками, пропонує продуктивність, яка конкурує навіть з MacBook Pro.

Тим часом, у Samsung Galaxy Note 20, як очікується, з’явиться або Snapdragon 865, або трохи новіший Snapdragon 865+ зі скромним збільшенням тактової швидкості. Але Note 20 за витоками отримає 16 Гб оперативної пам’яті. Але в цілому A14 Bionic повинен ще раз «підірвати» Note 20 – і всі телефони Android.

Новий захоплюючий дизайн (нарешті)

фото: LetsGoDigital / Creator Creator

За чутками, Galaxy Note 20 отримає дизайн, схожий на серію Galaxy S20, але з більш квадратним виглядом. Останні рендери Note 20 Plus не виглядають такими інноваційними, і з великим блоком камери. Наприклад, Galaxy Note 10 запропонував приголомшливі оздоблення, включаючи модель Aura Glow.

Дизайн iPhone 12 отримає схожий дизайн до iPhone 5 і запропонує більш плоскі краї і квадратні кути. Крім того, він стане дещо тоншим. До того ж, Apple нарешті збирається скоротити так звану “моноброву”.  І добавити нове темно-синє забарвлення, і це нововведення може привабити ще більше шанувальників.

Перевага LiDAR

відео: Apple

Як і у випадку з iPad Pro 2020, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max оснастять новим датчиком LiDAR. Це новітня технологія для роботи з віртуальною реальністю. Він може відображати всю кімнату майже миттєво, надаючи величезний приріст додаткам доповненої реальності. Очікується, що Apple представить власні нові додатки для iPhone AR в iOS 14, які повинні повністю використовувати цей сенсор. Крім того, LiDAR також повинен дати перевагу серії iPhone 12 Pro, коли мова йде про передові портретні та відео ефекти.

Кращі (і розумніші) камери

концепт: Jonas Daehnert

Фотокамера Galaxy S20 Ultra вийшла плоскою, тому що у неї були проблеми з фокусуванням. Хороша новина полягає в тому, що, за чутками, Galaxy Note 20 отримає спеціальний датчик автофокусування. Але Apple не стоїть на місці в частині камери.

іPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max повинні мати не тільки 3-кратний оптичний зум – який повинен відповідати Note 20 та Note 20 Plus – але вони також можуть похвалитися новою технологією стабілізації зображення фокусом. Це потенційно може запропонувати стабілізацію зображення на ультраширокому об’єктиві смартфонів. Крім того, iPhone 12 повинен запропонувати покращену продуктивність Smart HDR, яка підключається до мікросхем серії A і обчислювальної фотографії.

Минулого разу iPhone 11 перевершив Galaxy S20 у фотографії, завдяки своєму новітньому нічному режиму, Smart HDR та функції Deep Fusion, остання з яких забезпечує дивовижну кількість деталей. І очікується, що Apple розширить свої функції камер разом з iPhone 12 Pro.

iOS 14 – перш ніж Note 20 отримає Android 11

фото Parker Ortolani 9to5Mac

Це завжди було перевагою Apple. Її нові iPhone випускаються з найновішим і найбільшим програмним забезпеченням, тоді як пристрої Samsung зазвичай чекають останньої ОС від Google. Різниця цього разу полягає в тому, що iOS 14 повинна мати кілька нових функцій, завдяки яким серія iPhone 12 стане по-справжньому новою, навіть якщо оновлення програмного забезпечення буде доступне на старих iPhone.

Очікувані функції iOS 14 включають новий багатозадачний інтерфейс, новий перегляд списку програм на головному екрані та можливість встановити власні додатки за замовчуванням (нарешті). Ви також можете очікувати на новий додаток для фітнесу, яке має інтегруватися з Apple Watch 6 та іншими годинниками Apple, та новий додаток AR під назвою Gobi, який працюватиме з QR-кодами для спрощення покупок.

Прогноз

Як і інші пристрої Note, Samsung Galaxy Note 20 буде смартфоном, призначеним для досвідчених користувачів, з акцентом на продуктивність. Для покупців, які хочуть пристрій з великим екраном, що допоможе їм виконувати роботу зі стилусом S Pen, а також грати в ігри та дивитися фільми на неймовірному екрані. І Note 20, і Note 20 Plus повинні задовільнити ці потреби.

Note 20 також може зробити 120 Гц оновлення дисплею кращим завдяки технології LTPO, що може зробити дисплей Samsung більш ефективним, ніж у Apple. Але коли мова заходить про шум і продуктивність – iPhone 12 виглядає так, що він може випереджати флагман Samsung в плані апаратного та програмного забезпечення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Як менше користуватися смартфоном: у вчених є відповідь

    Дослідження університету Мічігану показує, що утруднення функцій прокручування і натискання на екрані телефону на 16%…

    15.05.2024

    Чому Apple та Samsung не поспішають впроваджувати швидку зарядку

    У світі технологій, що постійно розвивається, для смартфонів дебати навколо швидкої зарядки посіли центральне місце,…

    15.05.2024

    Windows 11 запише всі дії користувача

    Операційна система Windows 11 тепер записуватиме всі дії користувача. Нову функцію додали в налаштування у…

    15.05.2024

    Xiaomi випустила пилосос із підсвічуванням

    Xiaomi представила у Китаї новий бездротовий пилосос. Mijia Wireless Vacuum Cleaner 2 Dust Display Edition…

    15.05.2024

    Представлений середньобюджетний смартфон Sony Xperia 10 VI

    Компанія Sony представила новий смартфон Xperia 10 VI. Він отримав витягнутий екран із співвідношенням сторін…

    15.05.2024

    На Android з’явилася унікальна функція: керування обличчям

    У рамках конференції I/O 2024 компанія Google надала розробникам доступ до Project Gameface - спеціального…

    15.05.2024