Нещодавно анонсований OPPO А31 продають за зниженою вартістю в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OPPO AED Україна оголосили суперціну на смартфон OPPO А31 у період з 1 по 14 червня 2020 року. Тепер в усіх торгових мережах, де офіційно представлені смартфони OPPO, можна зробити покупку за вигідними цінами. В акції приймають участь ОРРО A31 (колір Біла Фантазія), ОРРО А31 (колір Містичний Чорний), ОРРО А31 (колір Озерний Зелений).

OPPO А31 — безмежні можливості фото та відео за розумною ціною.

Смартфон з 12-ти нанометровим процесором MediaTekHelio P35, обладнаний 4 ГБ RAM та 64 ГБ ROM. OPPO A31 також оснащений потрійною камерою з окремим 2МП макромодулем, що дозволяє збільшувати навіть найдрібніші деталі та створювати приголомшливі знімки. Пристрій має 6.5-дюймовий екран з функцією фільтрації шкідливого синього світла. Крім того, OPPO A31 може похизуватися потужним акумулятором  4230 мАг, який дозволяє дивитися HD-відео онлайн до 14 годин або грати в ігри до 7 годин.

Стара ціна 4499 грн → Акційна ціна 3999 грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон ОРРО А31 — яскравий  представник нової A серії смартфонів ОРРО. Вона була створена для молодих користувачів з активною життєвою позицією. Слоган серії — поринь у пригоди — повністю резонує з характером молоді, що заперечує будь-які кордони. Смартфон для них — набагато більше, ніж засіб зв’язку. Вони досліджують життя через пікселі екрану, через звук динаміків та можливості камери. Нова А серія смартфонів OPPO надає їм можливість зануритися у захопливий віртуальний світ та відчути особливий смак світу реального.

Акція від OPPO AED Україна — чудова нагода отримати крутий гаджет за приємною  ціною. Шукайте акційні моделі на сайті ROZETKA та у мережах партнерських магазинів Comfy, Фокстрот, Eldorado, KTC, Ringoo та інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.