Мобільний оператор в Україні обмінює старі смартфони на нові безкоштовно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Думаю, всім українцям знайома компанія Київстар, що входить в так звану “велику трійку” українських операторів. Можливо, це буде для кого-то несподіванкою, але компанія не тільки надає послуги мобільного зв’язку, а й має багато власних магазинів з різними пристроями, в яких вона пропонує клієнтам досить цікаві умови при придбанні гаджетів. Наприклад, зараз на протязі обмеженого періоду часу можна буде обміняти свою стару модель на новішу, причому безкоштовно.

Зараз в рамках акційної пропозиції у всіх українців з’явилася можливість поміняти старий смартфон на новий, для чого потрібно, насправді, виконати не так багато умов. Потрібно прийти в салон оператора з документом, що підтверджує особу, після чого буде потрібно провести діагностику старого пристрою. Після неї вам озвучать ту суму, яку компанія пропонує за те, щоб придбати ваш девайс.

Після цього, якщо вас влаштувала сума, потрібно або взяти пристрій, ціна якого повністю покривається цією сумою, або доплатити зверху. Таким чином можна отримати буквально будь-який смартфон, який продається в мережі салонів Kyivstar.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.