Рейтинг найпопулярніших 4G смартфонів від Київстар

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільно зв’язку Київстар провів аналіз діяльності та дійшов висновку, що понад 13 мільйонів користувачів користуються 4G смартфонами.

Компанія підсумовуючи свою діяльність за перший квартал 2020 року визначила приріст кількості абонентів, що користуються її послугами за допомогою 4G-смартфонів. Отже, в порівняні з аналогічним періодом попереднього року, в першому кварталі 2020 року власників 4G -смартфонів стало більше на 44%. У 2019 році абонентів Київстар з гаджетами, що підтримують 4G було 9,1 млн, то вже в цьому році їх стало 13 млн. Загальна кількість смартофонів у мережі оператора зросла на 13% (понад 16,2 млн абонентів).

Рейтингу 4G-смартфонів

Бренди не змінили позиції у рейтингу смартфонів серед користувачів Київстар. Компанія відзначає, що власників Samsung та Xiaomi стало більше, а то користуватись гаджетами бренду Meizu стали менше. Популярність пристроїв у відсотках представлена так:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • 32% – Xiaomi;
  • 24% – Samsung;
  • 14% – Apple;
  • 12% – Huawei;
  • 5% – Meizu.

Відсоткові показники показують частку користувачів послуг Київстар, які користуються 4G-смартфонами. Популярність гаджетів, що підтримують дану функцію, пояснюється активним розширенням покриття мобільного інтернету. Швидкісним інтернетом від Київстар, а саме 4G, вже можуть користуватись жителі понад 11 тисяч населених пунктів країни. В цих селах та містах проживає 79% всього населення України, тому вони активно оновлюють свої смартфони. Крім того, девайси, що зараз доступні користувачам вже мають налаштовану функцію підтримки 4G/LTE.

Також Київстар повідомляє, що користувачі 5G-смартфонів, понад 1000 одиниць. Серед них однією із популярних моделей став Galaxy S20 Ultra 5G. Раніше ми повідомляли що Київстар закриває ряд недорогих тарифних планів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.