На онлайн-платформі «Дія.Цифрова освіта» запустили серіал «Кіберняні»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міністерство цифрової трансформації повідомило, що на Національній онлайн-платформі з цифрової грамотності стартує освітній серіал «Кіберняні».

Презентація нового серіалу відбулась 26 травня спільно з Міністерством цифрової трансформації, 10Guards, НКЦК при РНБО, Cyberlab і Moneyveo. Серіал створено для того, щоб його глядачі могли захистити себе під час невпинної діджиталізації. Адже цифрове середовище займає в житті кожного багато часу – від соцмереж, ігор, онлайн-кінотеатрів, бізнесу до розваг та інших проектів, які доступні на комп’ютерах, смартфонах та гаджетах. Цифрова техніка, яка є в кожного, «знає» дуже багато інформації про користувача. Та не всім відомо про те, що цією інформацію можуть скористатись інші й використати для злочинних і шахрайських цілей.

Серіал «Кіберняні» – можливість мінімізації втрати важливої особистої інформації

Користувачі, які будуть дивитись цей освітній серіал навчаться попереджувати кібершахрайство та кібератаку, а також:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • зможуть захистити свої дані та гроші в інтернеті;
  • дізнаються, що таке кібербезпека та важливість її в сучасному світі;
  • зрозімують, що кібербезпека – це легко.

Серіал «Кіберняні» допоможе зробити користувачів більш впевненими в цифровому світі.Увазі глядачів буде презентовано 10 серій. Отримана інформація буде корисна для повсякденного життя. «Кібернянями» для глядачів стануть справжні експерти з кібербезпеки: Якушев Віталій, Юрій Мелащенко, Альона Андронікова, Тарас Кучерявий.

Раніше ми розповідами про нове важливе нововведення в додатку «Дія».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.