Глава Google хотів би більше спільних проектів з Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google і Apple традиційно конкурують один з одним, але пандемія коронавірусу змусила ТехноГігант об’єднатися  з метою створення універсального інструменту для запобігання поширенню хвороби. Неясно, як до такого вимушеного партнерства поставилася «яблучна» корпорація, а ось пошуковий гігант, схоже, готовий до нових спільних проектів.

Глава Google Сундар Пічаї в ході інтерв’ю з виданням Wired розповів, що співпраця м inіж такими корпораціями, як Apple і Google, може принести багато користі і в цілому він хотів би побільше працювати спільно з компанією Тіма Кука.

«Великі організації, що працюють разом на благо суспільстваХ, дійсно корисні для світу. Я сповнений рішучості знайти інші можливості для співпраці, і я відчув схоже настрій від Тіма », – зазначив Сундар Пічаї.

Він також розповів, чому Google і Apple об’єдналися при створенні інструменту для відстеження тих, хто контактує з носіями коронавірусу. За його словами, спочатку обидві компанії працювали над відповідними технологіями незалежно один від одного. Однак в якийсь момент сторони зрозуміли, що для більшої ефективності ця технологія повинна працювати однаково на всіх пристроях. Після цього інженери обох компаній почали контактувати один з одним, а потім Сундар Пічаї і Тім Кук вирішили поговорити безпосередньо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки невідомо, над якими загальними проектами можуть працювати Google і Apple в майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.