Київстар розповів, як компенсує відсутність інтернету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька десятків тисяч інтернет-користувачів отримають нетарифікованіпослуги.

В “Київстарі” заявили, що постраждалі від аварії користувачі “Домашнього інтернету” отримають компенсації – певний обсяг нетарифікованих послуг. Вона буде розраховуватися в залежності від тих тарифів, якими користується кожен конкретний абонент, який зіткнувся з перебоями в фіксованому інтернет-підключенні 21 травня.

Наприклад, у тих, хто користується тільки проводовим широкосмуговим доступом (ШПД) компанії – “Домашнім інтернетом», не буде стягуватися абонентська плата за день, коли сталася аварія. Про це UBR.ua повідомили в прес-службі “Київстару”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для абонентів послуги “Все разом”, які користуються кількома сервісами оператора (мобільний зв’язок і ШПД) компенсація буде інша. Адже плата за провідний інтернет вже включена в абонплату. Тому серед можливих варіантів – надання певного обсягу вихідних дзвінків за межі “рідний” мережі. Наприклад, 20 хвилин для дзвінків на номери інших операторів України, які можна буде використовувати протягом трьох днів. Відповідні текстові повідомлення повинні були прийти на номери постраждалих клієнтів.

Згідно із заявою компанії, вранці 21 травня близько 9:00 у певної частини користувачів “Домашнього інтернету” виникли проблеми з підключенням до мережі. “Причиною труднощів став збій в роботі обладнання”, – повідомили в прес-службі “Київстару”. У різні періоди часу без проводового інтернету залишалися приблизно 50-60 тис. клієнтів. Всього у компанії до послуги «Домашній інтернет» підключено більше 1 млн домогосподарств.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.