Новини України та Світу

iPhone XS впав у ціні до рекордного мінімуму

Share

Щороку Apple випускає нові телефони для продажу. Є незначні відхилення від цього правила, але зазвичай кожні два роки з’являється телефон, який відрізняється дизайном.

Cмартфон iPhone XS, в базовій версії має майже ту ж форму, що і iPhone X 2017 року. Різницю можна побачити тільки в тому, що об’єктив камери виступає з корпусу. Виробник збільшив імунітет смартфона до затоплення (до 2 метрів протягом 30 хвилин) і гарантує що пристрій буде працювати і після того, як потрапить в інші рідини, наприклад пиво або сік.

Для iPhone XS знову використовували феноменальний 5,8-дюймовий OLED – екран з щільністю пікселів 458 на дюйм (2436 на 1125 точок), який підтримує технологію HDR (HDR10 і Dolby Vision). Однак це не зовсім той же дисплей, що і в iPhone X. Він ще краще відтворює кольори і реагує на дотики. Корпус також захищений склом наступного покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У верхній частині дисплея, який займає майже всю передню панель, був встановлений надріз – відмітка на датчиках True Depth і фотоапараті, що дозволило замінити сканер відбитків пальців Touch ID сканером особи. Друге покоління нової біометричної безпеки в iPhone XS працює більш ефективно – екран розблоковується швидше, рідше бувають помилкові спрацьовування.

iPhone XS має абсолютно новий LTE-модем, який дозволяє досягти набагато більш високої пропускної здатності передачі даних при підключенні до мобільного мережі.

Телефон також доступний в новому варіанті, який пропонує до 512 ГБ дискового простору. Проте, моделі з 64 ГБ і 256 ГБ залишилися для продажу менш вимогливим людям. Динамік також трохи покращився, має трохи більшу потужність при збереженні прийнятної якості звуку. Крім того, на борту смартфона є оновлені модулі Bluetooth і GPS, які відмінно працюють. iPhone XS має все, що повинен мати сучасний смартфон. І він працює швидко.

Ціна на смартфон з 27 141 грн (1020 доларів) впала до 17 000 гривень (638 доларів), тобто смартфон знизився в ціні на 10 000 гривень (375 доларів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024