Apple набридли вирізи в екранах iPhone, і вона вирішила їх… Підфотошопити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випустивши в 2017 році iPhone X, компанія Apple ввела нову моду на вирізи в екрані, які стали називати «чубчиком», «монобровями» і так далі. На сьогоднішній день на ринку практично немає актуальних моделей з такими вирізами, але Apple продовжує їх використовувати.

З самого початку компанія намагалася зайвий раз не випинати цю деталь. На багатьох офіційних зображеннях та на сайті Apple нерідко смартфони були зображені так, щоб вирізи не кидалися в очі.

Але чомусь саме зараз, коли в цілому більшість вже давно заспокоїлося з цього приводу, в Apple вирішили не просто якимось чином приховати виріз на своїх iPhone, а просто видалити його. Йдеться про заголовне зображення офіційної сторінки Apple Support в Twitter.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як можна бачити, смартфон в руці дівчини праворуч на перший погляд позбавлений яких би то не було вирізів. Але якщо наблизити, можна побачити цікаву деталь.

Говорити про те, що в Apple не знайшлося фахівця, який міг би «видалити» виріз без всяких слідів, явно безглуздо. Значить в компанії навмисно зробили саме так, як зробили — зафарбували виріз, але залишили його видимим.

Що стосується смартфона зліва, там вирізу теж немає, але, судячи з усього, він прихований програмно. Навіщо в Apple пішли на таке відверте спотворення своїх же продуктів, неясно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.