Apple відкликає 15-дюймові MacBook Pro через перегрів акумулятора

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple оголосила про добровільне відкликання ряду ноутбуків MacBook Pro з 15-дюймовим дисплеєм Retina, що вийшли в середині 2015 року, із-за можливого перегріву цих пристроїв, що може призвести до займання.

Пристрої, що підлягають відкликанню MacBook Pro в основному продавалися в період з вересня 2015 року по лютий 2017 року.

Власникам цих моделей необхідно провести перевірку пристрою на сайті підтримки Apple, ввівши його серійний номер в наявному там поле. Серійний номер MacBook Pro знаходиться в нижній частині корпусу апарату поруч з маркуванням. Він також є на оригінальній упаковці MacBook поруч з етикеткою зі штрих-кодом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заміна акумулятора проводиться безкоштовно. Для його заміни користувач може передати ноутбук сторонньої компанії зі статусом Авторизований сервіс-провайдер Apple або ж віддати його в магазин Apple Store. Можна також зв’язатися зі службою підтримки Apple і домовитися про відправку пристрою для заміни поштою.

Як повідомляє Apple, що в деяких випадках обслуговування може зайняти до 1-2 тижнів, але будь-якому випадку це краще, ніж загоряння акумулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.