Нетиповий тролінг. Google з креативом підійшла до рекламного бою з Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тиждень тому компанія Huawei досить вдало потроллила Samsung, а тепер в гру вступила Google. Правда, своєю метою вона вибрала зовсім не флагман корейського гіганта, а iPhone XR – самий продаваний смартфон в США за останній час.

Google вчинила не так, як Huawei. Замість того, щоб розміщувати більш великі рекламні плакати, ніж у конкурента, Google просто взяла і використовувала рівно те ж рекламне зображення, що використовувала Apple.

Як можна бачити, сутність реклами можна і впустити. Якщо дивитися здалеку, то може здатися, що Google просто протиставляє моделі iPhone XS (мова саме про цю модель, а не про флагман 2017 року) за 1000 доларів (26 200 грн.) свій «бюджетний» Pixel 3a за 400 доларів (10 500 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але суть не тільки в цьому. Якщо подивитися уважніше, можна побачити, що зображення на плакаті Google набагато світліше, що натякає на кращі фотоможливості Pixel 3a при поганому освітленні. Враховуючи, що камера в 400-доларової новинці Google рівно така ж, як у старших моделей, порівняння стає вельми цікавим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.