Відео дня: Білуха повернула власнику iPhone з дна моря

У Норвегії стався кумедний випадок «порятунку на воді» — користувач зумів кинути в море iPhone і вже встиг попрощатися з ним, як з глибин з’явилася білуха зі смартфоном в зубах.

Незвичайний кит повернув потонулий iPhone прямо в руки власнику. Подію встигли зняти на відео і воно розлетілося по мережі, набравши популярність після публікації на Reddit. Забавно, що в англомовному сегменті білуху-рятівницю прозвали «російським шпигуном».

Прізвисько може здатися нелогічним, якщо не згадати подію, що сталася минулого тижня, теж пов’язану з Норвегією, морем, білухою і російським обладнанням.

Справа в тому, що норвезькі рибалки виявили білуху, до якої була ременями прив’язана камера GoPro з обвісом і написом «обладнання Санкт-Петербурга». Одним з припущень було, що камеру на білуху встановили військові з Мурманська.

Після такої події, поява новини про білуху і iPhone викликало град жартів на шпигунську тематику. Наприклад, передбачається, що белуха повернула вже модифікований iPhone, який зможе передавати інформацію «Юстас-Алексу». Киту навіть дали “шпигунське” ім’я – Sergeant Whaldimir Belugov.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.