Apple Watch півроку провели на морському дні і повернулися до власника

Роберт Бейнтер впустив свої Apple Watch в море, займаючись серфінгом в Хантінгтон-Біч (штат Каліфорнія) в кінці минулого року, і нещодавно отримав їх назад в робочому стані.

“Ця річ була моїм щасливим талісманом. Я досить часто використовував їх, щоб дізнаватися про приливи і стежити за тим, з якою швидкістю я пробігаю по хвилях” — повідомив Бейнтер виданню. “Але одного разу, коли накотила величезна хвиля і я із задоволенням на ній прокотився, я підняв руку і вигукнув:” Боже, що сталося!“ ” .

Бейнтер впустив годинник в море, але втративши свій «талісман», він включив пошук пристрою в службі «Знайти iPhone». На екрані Apple Watch з’явилося повідомлення про те, що годинник загублен, і номер телефону власника. Але тільки через шість місяців, коли власник вже втратив всяку надію, Бейнтеру подзвонили з незнайомого номера. Чоловік повідомив, що знайшов робочі Apple Watch Бейнтера в трьох милях на північ від місця, де годинник був втрачений.

«Цей хлопець сказав мені: „Ей, якщо тебе звуть Роб Байтнер, і ти нещодавно втрачав Apple Watch, подзвони мені. Якщо зможеш їх описати вірно, я їх віддам“. Він просто шукав мушлі, а знайшов мій годинник. Це просто якийсь сон наяву, я не міг повірити в те, що відбувається! Найдивовижніше, що годинник все ще працює, хоча морська сіль зробила екран трохи каламутним. Все працювало нормально, вони не відстали ні на секунду, вся інформація збереглася, всі програми були на місці», — коментує щасливий власник.

Незважаючи на те, що Apple змогла досягти високого рівня водостійкості годинників, компанія як і раніше не поспішає називати їх водонепроникними. Повідомляється лише, що вони можуть працювати на глибині до 50 метрів і позиціонуються як пристрій, який можна використовувати при заняттях плаванням, серфінгом і іншими видами водного спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.