Facebook випадково додала секретне послання від масонів на десятки тисяч контролерів віртуальної реальності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кумедний скандал розгорівся навколо продукції Oculus, дочірньої компанії Facebook. Нейт Мітчел (Nate Mitchell), співзасновник Oculus і голова напрямку віртуальної реальності Facebook, розповів на своїй сторінці Twitter про «випадково» додані загадкові повідомлення, приховані на контролерах для шоломів віртуальної реальності.

За словами топ-менеджера Facebook, дані «пасхалки» були призначені для прототипів, але випадково потрапили на «десятки тисяч» серійних пристроїв. Йдеться про контролери Touch для шоломів Oculus Quest і Rift S.

Перші покупці цих шоломів можуть виявити на внутрішній стороні контролерів написи на кшталт «Великий брат стежить за тобою», «Тут були масони», «Привіт, iFixit! Ми бачимо вас» і навіть «Це місце здається». Простіше кажучи, в продаж надійшли зразки іскрометного гумору співробітників Facebook.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мітчел зазначив, що він цінує «пасхалки», але ці були недоречними і їх повинні були видалити. Він також підкреслив, що функціональність пристроїв від цих написів не постраждала, але компанія виправила процес виробництва і такого більше не повториться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.