Нова гра може вбити вашу PlayStation 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно на сучасних консолях і комп’ютерах з’явився новий мультіплєєрний шутер під назвою Anthem, який зібрав досить скромні відгуки критиків і куди більш негативні відгуки реальних гравців, особливо власників PlayStation 4.

На офіційному форумі гри, на форумі Reddit, в Twitter і на інших цифрових платформах з’явилася величезна кількість повідомлень про те, що в процесі гри PlayStation 4 рапортує про помилку CE-36329-3, після чого вимикається. При подальшому завантаженні в деяких випадках користувачам доводяться заново налаштовувати ігрову систему і вводити свої дані.

А користувач Reddit під ніком TheMadTitanGauntlet підтвердив, що після появи помилки CE-36329-3 його консоль PlayStation 4 більше не змогла включитися. Той же користувач пише, що консоль Xbox One з цією ж грою жодного разу не видавала ніяких помилок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony і розробники Anthem поки не говорять, коли буде випущено оновлення, яке усуне помилку. В даний момент вони займаються збором даних для повного розуміння картини. Також невідомо, чи буде покладатися компенсація тим, чиї консолі ще можуть вийти з ладу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.