«Зоряний» чохол LED Cover для смартфонів Samsung Galaxy S10 відключає NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung приготувала для своїх флагманських смартфонів Galaxy S10 нову лінійку аксесуарів, включаючи «зоряний» чохол LED Cover.

Цей чохол має три режими роботи, включаючи «емоційний» режим (mood lighting), коли весь чохол переливається світлом. На виставці MWC 2019 в Барселоні відвідувачам вдалося щільніше ознайомитися з роботою цього незвичайного чохла.

Як виявилося, не все так просто. При включенні світлодіодного підсвічування на екран смартфона виводиться повідомлення, що функція NFC недоступна. Це означає, що в такому чохлі з включеними ефектами смартфон не можна буде використовувати для платежів через Samsung Pay і Google Pay, а також у всіх інших випадках, коли вимагається NFC. Кожен раз, як користувачу потрібно NFC, йому доведеться заходити в меню чохла і, буквально, «вимикати світло».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, електроніка в чохлі може впливати на сигнал NFC, так що з міркувань безпеки Samsung вирішила взагалі відключити функцію. Чохли поки не надійшли в продаж. Є невелика ймовірність, що в магазинах з’явиться версія, що не відключає NFC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.