Користувачі смартфону Xiaomi Mi A2 знайшли серйозні проблеми

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі скаржаться на помітні гальма в роботі системи при копіюванні файлів або навіть в процесі очищення кешу
Представлений влітку смартфон Xiaomi Mi A2 виявився досить популярним серед шанувальників апаратів з чистою ОС Android, який нещодавно оновився до Android 9.0 Pie.

У жовтні проскочила інформація про те, що Xiaomi Mi A2 втрачає заряд через сканер відбитків пальців, коли помилка змушує всі вісім ядер однокристальної системи Snapdragon 660 працювати на максимальній частоті. Баг швидко виправили, після чого повідомлень про проблеми з Xiaomi Mi A2 не надходило.

Проте останнім часом почастішали повідомлення від користувачів, які скаржаться на помітні гальма в роботі системи при копіюванні файлів або навіть в процесі очищення кешу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пригальмовування є дуже некомфортними, якщо при цьому запустити бенчмарк, який генерує великі файли, то смартфон може зависнути. Процедура очищення кешу об’ємом всього 50 МБ також може підвісити пристрій з необхідністю подальшого перезавантаження. Також повідомляється, що при копіюванні файлів по кабелю USB швидкість досягає всього 700 Кбіт/с.

В іграх проблеми не проявляються до тих пір, поки гра не починає намагатися зберегти дані про прогрес і не починає звертатися до файлової системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.