У Google Chrome з’явилася нова функція

У світі є два типи людей: «мінімалісти», у яких одночасно відкрито в інтернет-браузері зовсім мало сайтів, і «колекціонери», у яких кількість відкритих вкладок значно більша. І для тих, і для інших в бета версії Google Chrome сьогодні запропонували використовувати новий спосіб організації вкладок шляхом їх угруповання.

Тепер за допомогою простого клацання правою кнопкою миші можна групувати відкриті вкладки в різні категорії з власним ім’ям і кольором. Після того, як вкладки згруповані, їх можна переміщати і змінювати їх порядок.

Розробники Google Chrome вже кілька місяців тестували дане нововведення в організацію вкладок. Завдяки своєму досвіду та досліджень користувачів співробітники компанії виявили, що деякі люблять групувати свої вкладки Chrome за темами. Наприклад, це допомагає, якщо ви працюєте над декількома проектами або переглядаєте кілька сайтів з оглядами / товарами. Інші сортували відкриті вкладки за ступенем терміновості – «якомога швидше», «на цьому тижні» і «пізніше».

Групи вкладок можуть допомогти відстежувати прогрес у виконанні певних завдань: «ще не розпочато», «виконується», «необхідно продовжити» і «завершено». Слід зазначити, що в якості назви груп можна використовувати емодзі. Так само, як і звичайні вкладки, групи будуть збережені на виході і повторному відкритті Chrome.

Зараз нова можливість роботи з вкладками доступна в бета-версії Google Chrome, а в стабільному релізі браузера повинна з’явитися на наступному тижні. Функція буде реалізована в настільних версіях Chrome для Windows, MacOS, Linux і Chrome OS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.