Новий рекорд: TikTok завантажили більше 2 млрд раз

Схоже, пандемія коронавірусу сприяє зростанню популярності соціальної мережі TikTok родом з Китаю. За даними аналітичної фірми Sensor Tower, на сьогоднішній день кількість завантажень додатку по всьому світу подолало позначку в 2 мільярди. Тільки за цей квартал TikTok з App Store і Google Play завантажили 315 мільйонів разів.

Аналітики відзначають, що найбільша кількість завантажень TikTok припадає на Індію, США і Китай. Набирає популярності додаток і в інших країнах, зокрема, в Україні. При цьому, говорячи про 2 мільярди завантажень, фірма Sensor Tower не враховує сторонні магазини додатків, популярні в Китаї. Це означає, що насправді додаток завантажили навіть більше 2 мільярдів раз.

Таке зростання аудиторії соціальних мереж цілком зрозуміле. Через введеного в багатьох країнах карантин у людей з’явилося більше вільного часу, їм нудно сидіти вдома, а живе спілкування їм повністю замінили месенджери і соцмережі. І на тлі пандемії збільшується аудиторія не тільки TikTok, а й інших соціальних сервісів. Наприклад, в березні кількість реєстрацій користувачів в Snapchat зросла на 745%, а кількість активних користувачів цього сервісу зараз становить 11 мільйонів осіб в день.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.