Експерти розповіли як значно швидше розблокувати смартфони Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість сучасних смартфонів Samsung Galaxy оснащені підекранними дактилоскопічними сканерами, однак швидкість їх роботи нерідко стає підставою для критики з боку власників. Профільні експерти розкрили секрет, який дозволяє змусити ці мобільні пристрої розблокуватися в 2 рази швидше.

За словами фахівців, до вражаючих результатів наводить простий трюк. Щоб збільшити швидкість розблокування Samsung в 2 рази не потрібно спеціальних навичок, але знадобиться виконати кілька простих кроків.

Для початку потрібно відкрити програму налаштувань і потрапити в розділ з Apps. Потім натиснути на клавішу меню вгорі і вибрати відображення Show system apps. далі буде потрібно відшукати і вибрати пункт com.samsung.android.biometrics.app.settings.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після цього в розділі акумулятора Battery потрібно запустити оптимізацію використання Optimize battery usage. Причому в даній дії важливо переконатися, що в випадаючому вікні меню позначений пункт All. Далі необхідно повернутися за вказаною вище адресою і відключити функцію за допомогою повзунка.

Підсумком після всіх зазначених дій повинно відбутися перезавантаження смартфона, після чого він почне зніматися з блокування в рази швидше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.