У WhatsApp з’являться кілька важливих функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом месенджер WhatsApp отримує безліч різноманітних функцій, недавно розробники додали спеціальне обмеження для боротьби з поширенням дезінформації про коронавірус.

В останній бета-версії виявили відразу кілька нових функцій. По-перше, з’явився «Режим розширеного пошуку», який дозволяє з легкістю знаходити в листування файли мультимедіа, такі як фотографії, відео, GIFкі, посилання, аудіо та документи. Ця функція знаходиться в стадії розробки і випробувати її може будь-хто в бета-версії WhatsApp для Android або iOS. Поки немає інформації про те, коли вона буде запущена для публічної версії програми.

По-друге, з’явилася нова функція, яка пов’язана з автозавантаженням. При її активації будуть автоматично завантажувати часто пересилаються зображення, відео, документи і голосові повідомлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім усього перерахованого вище, з’явився новий безпечний варіант резервного копіювання, яка захищається паролем. Нова можливість допоможе користувача захистити свої резервні копії листування, зберігаються в сервісі Google Диск.

Джерело: iguides.ru

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.