З Play Маркет зникнуть вкладки “встановлені” і “бібліотека” в розділі ” Мої програми та ігри”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За повідомленнями мережевих джерел, розробники з Google мають намір змінити користувальницький інтерфейс магазину цифрового контенту Google Маркет, щоб зробити його більш зрозумілим. З цією метою планується прибрати вкладки “встановлені” і “бібліотека”, які в даний час доступні в розділі “Мої програми та ігри”.

За роки використання магазину Play Маркет користувачі пристроїв на базі Android встановлюють сотні додатків. Природно не всі вони використовуються постійно, але знайти їх гранично просто. На вкладці “Встановлені” в розділі “Мої програми та ігри” в Play Маркет можна знайти завантажене на пристрій в даний момент ПЗ. Крім того, на вкладці “бібліотека” відображаються додатки, які користувач завантажував в минулому. Це означає, що при необхідності можна перейти в цю вкладку і з легкістю повторно завантажити ту чи іншу програму. Схоже, що незабаром обидві ці вкладки зникнуть.

У новій версії магазину в розділі ” Мої програми та ігри” будуть доступні тільки дві вкладки. В “оновленнях” можна побачити всі доступні в даний час нові версії встановлених додатків, а у вкладці “Бета” знаходиться інформація про бета-версії проектів, в яких зареєстрований користувач.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зміни інтерфейсу, про які йде мова, вже доступні деяким користувачам, на пристроях яких встановлено додаток Play Маркет 19.5.13. Очевидно, найближчим часом оновлена версія магазину буде поширена для всіх користувачів Android.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.