Google скасувала випуск Android 11 і інших пристроїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім тим, хто купив собі квиток на Google I / O 2020 року, виплатять гроші в повному обсязі. Захід не відбудеться в будь-якому форматі саме через коронавірус, тому що він не дозволяє в повній мірі провести конференцію. Справа навіть не в тому, що неможливо провести онлайн-трансляцію, а в тому, що дана конференція має на увазі спілкування розробників програмного забезпечення з експертами «пошукового гіганта», а реалізувати це в онлайн-форматі просто неможливо, принаймні в зручному для всіх форматі . Ще два тижні тому, коли скасували фізичне захід, «пошуковий гігант» заявив про те, що компанія буде шукати альтернативні методи проведення такого роду конференції, однак досягти бажаного так і не вдалося.

На офіційному сайті конференції з’явилася інформація про те, що даний захід не відбудеться в якому форматі, тобто його офіційно скасували в повній мірі. Більш того, «пошуковий гігант» не став його переносити на будь-які інші дати. Що буде з операційною системою Android 11 і різними гаджетами американської корпорації, в тому числі зі смартфонами Pixel 4a і Pixel 4a XL, поки що невідомо, тому що ніяких подробиць з цього приводу немає. Офіційний представник Google, коментуючи таку подію, заявив про те, що компанія знайде спосіб поділитися інформацією про оновлення своїх продуктів з усім світом, тобто, простіше кажучи, нові гаджети громадськості все ж якось покажуть, але коли саме це станеться невідомо.

Швидше за все, компанія Google опублікує інформацію про свої нові продукти, через блоги розробників і на форумах, як раніше вона вже іноді надходила. Не виключено, що якісь співробітники «пошукового гіганта» заразилися коронавірусом COVID-19, в зв’язку з чим бренд і вирішив повною мірою скасувати проведення такого роду заходи, адже до нього необхідно в повній мірі підготуватися. Спочатку планувалося випустити фінальну стабільну версію Android 11 в серпні-вересні, але через всю цю ситуацію її реліз цілком можуть відкласти на кілька місяців, аж до початку 2021 року. Все буде залежати від того, як розвиватимуться події в найближчі півтора місяця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.