Інтернет

Київстар запустив безкоштовні онлайн-консультації лікарів на час карантину

Share

Як повідомляє компанія «Київстар», на весь час карантину консультації лікарів в додатку «Доктор Онлайн» будуть безкоштовними. При цьому оператор, послугами якого користується людина, ролі не грає. Акція буде дійсна протягом усього періоду, поки в країні залишається загроза епідемії китайського коронавіруса COVID-19. Запущена вона в середу, 18 березня.

Зміни в роботі додатка

Додаток Doctor Online було запущено державою спільно з фахівцями з компанії «Київстар». Сьогодні можливість безкоштовного консультування з будь-яким з сорока фахівців – не єдине нововведення. Є й інші оновлення. Тепер під час консультації можна відправляти лікарю різні файли, в тому числі, наприклад, рентгенівські знімки або результати аналізів для їх подальшої розшифровки. З’явилася і функція, яка дозволяє відразу ж записатися в лабораторію на аналізи і оплатити їх з вашої банківської картки. Нарешті, тепер можна переглянути історію ваших попередніх консультацій, а також залишити відгук про лікаря, з яким ви працювали.

За попередніми даними, більш як сорок п’ять тисяч чоловік закачали додаток Doctor Online за три місяці, що минули з моменту початку його роботи. Найбільше звертаються, як і слід було очікувати, до педіатрів та сімейних лікарів. В основному українці скаржаться на підвищений тиск, симптоми ГРВІ і ларинготрахеїту (запалення гортані і верхніх дихальних шляхів, характеризується довгим набридливим сухим кашлем і першінням у горлі без будь-яких інших симптомів).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про телемедичниий додаток «Доктор Онлайн» ми свого часу вже писали. Воно дозволяє отримати консультацію лікаря в будь-який час доби без вихідних і перерв, не відриваючись від роботи, щоб з’їздити в лікарню. Немає необхідності сидіти в черзі і бігати по реєстратура. Для відео- і аудіозв’язку з лікарями використовується спеціальна програма, повністю захищена від будь-яких можливих витоків даних. При бажанні ви можете навіть не вказувати своє ім’я і залишитися повністю анонімним. Це величезний крок вперед для української медицини, який дає їй можливість почати наближатися до кращих світових стандартів охорони здоров’я. У періоди пандемій, таких, як зараз, це особливо важливо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

    За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не буде оновлювати Mac Studio і Mac Pro…

    19.05.2024

    Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

    Вже з'явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу…

    19.05.2024

    Розробники браузерів для iOS зіткнулися з обмеженнями з боку Apple

    Apple почала виконувати розпорядження Європейського Союзу про відкриття доступу до своїх продуктів для сторонніх розробників.…

    19.05.2024

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024

    Через штучний інтелект люди залишаються без роботи

    Кнесет (парламент Ізраїлю - ред.).Дані представлені у зв'язку зі все більш активним використанням комп'ютеризації та…

    19.05.2024

    Samsung Galaxy A53 отримав урізану версію One UI 6.1

    Компанія Samsung почала поширювати оновлення фірмової оболонки One UI 6.1 для смартфонів Galaxy A53. Прошивка…

    19.05.2024