Бенчмарк AnTuTu зник з просторів Google Play

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AnTuTu – це синтетичний тест, який дозволяє користувачам різних смартфонів приблизно порівнювати потужність їхніх девайсів.

Протягом цього тижня всі програми компанії, такі як: AnTuTu Benchmark, AnTuTu 3DBench та AITuTu Benchmark щезли з магазину програм Google Play. Поки компанія Google не повідомила причин видалення, але багато хто пов’язує це з видаленням з магазину всіх програм, які пов’язані з компанією-розробником Cheetah Mobile.

Офіційні представники компанії AnTuTu, включно з гендиректором Жао Ченом, заперечують зв’язок між Cheetah Mobile i AnTuTu. Згідно з їх інформацією, сам бенчмарк старший за компанію Cheetah Mobile.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чен впевнений, що це помилка, яка сталася через посилання на політику приватності AnTuTu використовує адресу Cheetah Mobile на cmcm.com.

Зараз, якщо ви спробуєте зайти на сайт компанії AnTuTu і скачати бенчмарк через баннер, який раніше вів на сторінку магазину Google Play, просто розпочнеться завантаження apk-файлу бенчмарка на ваш девайс. Інсталяція нічим не відрізняється від процесу встановлення інших програм за допомогою apk-файлів.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.