HMD анонсували новий захід – колаборація з Джеймсом Бондом?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HMD анонсували захід в Барселоні, як частину MWC, але, на жаль, виставка була скасована, через що компанії довелось перенести його.

На щастя, нам не довелося чекати довго на анонс заходу, і нам вже відомо, що він пройде в Лондоні 19-го березня. HMD Global опублікували таке зображення:

Запрошення не розкриває жодних деталей про те, чого нам слід очікувати, але продукт-менеджер Джуо Сарвікас запостив тизер у Твіттері. З тизеру можна зрозуміти, що йде робота над колаборацією бренду з агентом 007 Джеймсом Бондом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це буде не перший раз, коли франшиза буде асоціюватись з продукцією бренду Nokia. Скасований Nokia McLaren, який спочатку фігурував під кодовим іменем Goldfinger, а скасований смарт-годинник Nokia під назвою Moonraker.

Інсайдер Еван Бласс раніше дав інформацію про колаборацію Nokia з Капітаном Америкою. Цим смартфоном має бути Nokia 5.2, яка отримає 6ГБ оперативної пам’яті і 64ГБ внутрішньої, чотири основні камери і сканер відбитка пальця на задній кришці. Бласс додав, що випуск смартфона запланований на 4 квітня, і вийде він за ціною 180$.

Джерело: Android Authority

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.