Intel, Vivo та MediaTek пропустять MWC через коронавірус

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Список брендів, які пропустять Mobile World Congress 2020, постійно росте. Минулого тижня LG анонсувала свої плани щодо пропуску MWC цього року, а ZTE скасувала свою прес-конференцію, але сказала, що все-таки не пропустить виставку. Вчора про свою відсутність заявили Sony, Nvidia та Amazon.

Сьогодні Vivo офіційно заявила, що, у зв’язку з ситуацією з коронавірусом, вона не з’явиться на Mobile World Congress 2020 та інших заходах, які пройдуть в Барселоні пізніше протягом цього місяця.

TCL підтвердила, що скасує свою велику прес-конференцію на MWC, яку раніше запланувала на 22 лютого, але проведе конференцію 24-27 лютого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Intel та MediaTek були двома компаніями, які також вибули з MWC 2020. Вчора GSM Association, яка організовує MWC, підтвердила, що все ще є 2800 учасників, які будуть приймати участь і з’являться на виставці.

GSMA також запостили свої вимоги до безпеки та охорони здоров’я, щоб забезпечити безпечний стан для всіх присутніх. Найважливіше правило – бажаючим з китайсьої республіки Хубей вхід заборонено. Також всі, хто прилетить на виставку з Китаю, повинні продемонструвати доказ (штамп у паспорті та сертифікат, який підтверджує стан здоров’я), щоб підтвердити своє перебування поза Китаєм протягом 14-ти днів перед заходом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.