Microsoft як “мем”. Користувачі висміяли нововведення Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft частенько піддається висміюванню з боку інтернет-спільноти. Не виключенням стали і нововведення, які з’явилися в операційній системі Windows 10 останнім часом.

Однією з найголовніших змін з початку 2020 року став перехід на новий браузер Microsoft Edge на Chromium. Він замінив собою колишню версію Edge на фірмовому  EdgeHTML і використовує ту ж “начинку”, що і лідер ринку браузерів — Google Chrome. Старий добрий Internet Explorer все ще є в системі заради підтримки сумісності, але компанія активно радить користувачам переходити на новий Microsoft Edge. Тема браузерів не була проігнорована користувачами в мережі.

Ще одне “нововведення” відноситься до “багів”, а не “фічам”. Збій менеджеру завдань, який перестає відповідати на дії користувача, можна виправити, тільки перезавантаживши систему. Зазвичай саме за допомогою менеджера завдань користувачі справлялися з проблемою завислих додатків, але на самому завислому менеджері завдань метод не працює. Мем з Обі-Ваном Кенобі якнайкраще відображає думку користувачів з приводу цієї ситуації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ну і наостанок, ситуація з оновленнями Windows. Для кого-то установка проходить гладко, а для інших — ні. Оновлення часто ламає кілька функцій операційної системи або приносить інші проблеми. Описи про нововведення через Windows Update (Центр оновлення Windows) Microsoft зазвичай надає досить короткі і користувачам залишається тільки дивуватися, коли система починає примусово оновлюватися. По цей випадок добре підходить мем з Джокером.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.