Блогер PewDiePie уходить з YouTube

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шведський блогер Фелікс Чельберг (Felix Arvid Ulf Kjellberg), відомий під ніком PewDiePie, є творцем однойменного каналу на YouTube, якому в серпні цього року вдалося подолати позначку в 100 мільйонів передплатників.

Одна з найяскравіших зірок YouTube оголосила про припинення своєї діяльності. Якщо говорити точніше, то Фелікс Чельберг заявив, що він збирається відпочити від YouTube, починаючи з 2020 року (канал був заснований у квітні 2010). Ніяких часових рамок блогер не позначив, заявивши, що більш докладне пояснення цьому він опублікує пізніше. Однак у своєму зверненні він дав прямо зрозуміти, що просто вигорів, займаючись цією справою протягом майже 10 років.

«Я відчуваю себе дуже втомленим», — сказав він. Роблячи свою заяву, PewDiePie використовував в якості теми обговорення нові правила YouTube, пов’язані з відеороликами, які містять загрози, образи і переслідування кого-небудь. Блогер додав, що хотів би подумати про щось, крім YouTube, «вперше за 10 років».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автори контенту в YouTube змушені постійно випускати нові цікаві відеоролики, щоб не допустити витоку глядачів, у зв’язку з чим про відпочинок мова часто не йде. Однак у PewDiePie зараз більше 100 млн осіб в передплатниках і він, як то кажуть, може собі це дозволити. Питання в тому, чи повернеться він в YouTube або, як і багато блогери з каналами-мільйонниками, просто піде в історію, втомившись від цієї гонки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.