Xiaomi заплатить гроші всім користувачам смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціально для того, щоб робити свою продукцію більш привабливою, для неї постійно безперервно створюють нове програмне забезпечення, яке робить її кращим в усіх відношеннях, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Дійшла справа до того, що був запущений спеціальний новий сервіс під назвою Mi Credit, в рамках якого користувачам платять гроші. Даний сервіс дозволяє отримати від Xiaomi гроші в розмірі до $ 1400 на оплату будь-яких її фірмових товарів, що продаються в магазинах під її брендом і будь-якою пов’язаною. Китайська корпорація платить користувачам своїх смартфонів гроші заради того, щоб зробити свою фірмову електроніку ще більш купованою, підвищивши на неї попит до максимуму. Сервіс Mi Credit – це спеціальна платформа, яка дозволяє отримати кредит на невеликий термін без відсотків. Простіше кажучи, якщо у власника смартфона компанії є бажання купити собі будь-які її товари, але при цьому зарплату він отримає лише через кілька тижнів, такі можна буде купити через цей сервіс, а гроші заплатити пізніше.

Ніяких відсотків при цьому гарантовано не буде, але за умови, що заборгованість виявиться погашена точно в строк. На думку Xiaomi, новий сервіс може бути вкрай цікавий дуже багатьом людям, в тому числі студентам, тому що вони зможуть отримувати в свої руки бажану техніку, а потім, після цього, на постійній щоденній основі її використовувати, отримуючи від цього максимум задоволення. Ще не так давно про щось подібне можна було лише мріяти, однак тепер у всьому цьому вже немає ніякої необхідності. Заявка на отримання мікропозик обробляється ШІ протягом п’яти хвилин з моменту її подачі, а отримати в борг можна суму від $ 70 до $ 1400, але витратити її можливо тільки на гаджети китайської корпорації, які продаються в її роздрібних торгових точках онлайн-магазину.

Поки що гроші платять тільки жителям Індії, але вже в недалекому майбутньому, в 2020 році, сервіс Mi Credit повинні також запустити в Європі та інших регіонах світу, де продукція Xiaomi найбільш затребувана. Подібна платформа для покупки фірмової техніки в кредит без відсотків вже є у багатьох брендів, в тому числі Apple і Samsung, однак для китайської компанії це велика рідкість, тому що жоден з відомих брендів ще не пропонував покупцям нічого подібного і близько. Щоб отримати гроші в борг на покупку електроніки від даного виробника потрібно просто встановити на телефон під управлінням Android додаток під назвою Mi Credit, завантажити яку можна в магазині Google Play для індійського регіону, або ж зі сторонніх джерел.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.