Xiaomi демонструє високі продажі смартфонів в Європі

Дослідницька фірма Counterpoint Research опублікувала звіт про стан європейського ринку смартфонів за третій квартал поточного року. Як з’ясувалося, найбільше зростання в порівнянні з минулим роком раптово продемонструвала компанія Xiaomi, яка стрімко наздоганяє поточних лідерів.

Canalys

Лідером з поставок смартфонів у Європі за звітний період опинилася компанія Samsung, на частку якої припадає 35,7% ринку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року її показники зросли на 26%. Друге місце зайняла HUAWEI з 22,2% ринку і без помітного зрушення в будь-яку сторону, що на тлі останніх подій, пов’язаних з американськими санкціями, здається вельми непоганим результатом. Третє місце зайняла Apple з 18,6% ринку. Вона продовжує втрачати свої позиції.

Значний ріст в порівнянні з минулим роком продемонструвала Xiaomi. Якщо в минулому році компанія відвантажила 3,2 мільйона пристроїв, то в цьому році її поставки зросли до 5,5 мільйона (більше на 73%), завдяки чому її ринкова частка зросла до 10,5%.

За словами керівника бренду Redmi Лю Вейбіна, в 2020 році вони планують наростити свої продажі в Європі, в кінцевому рахунку обігнавши лідерів ринку. 

джерело: gizmochina.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.