Xiaomi Redmi K30: повні технічні характеристики, особливості та ціна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий і перевірений часом інсайдер Судханш Амбхор розповів про те, чим порадує всіх покупців мобільний пристрій середнього рівня, що володіє цілим набором приємних особливостей. Також він озвучив суму, яку за такий апарат доведеться викласти покупцям. Повідомляється, що Xiaomi Redmi K30 буде не флагманським телефоном, а саме мобільним пристроєм середнього рівня, але з такими «фішками», похвалитися якими, принаймні зараз, можуть тільки преміальні моделі. Новинці приписують 6,6-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Full HD + (2240 ​​на 1080 пікселів), а частота оновлення інформації складе рекордні 120 Гц. Побудований даний апарат виявиться на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 730G з тактовою частотою 2,4 ГГц, а доповнений такою буде графікою Adreno 616. Базова версія телефону отримає 6/64 ГБ постійної пам’яті, тоді як в просунутій буде вже 6/128 ГБ пам’яті, тобто вдвічі більше вбудованої. Даних про наявність слота для установки карт пам’яті microSD поки що немає.

Втім, зате інсайдер розповів про інші приємні особливості цієї моделі. Так, їй приписують четверну основну камеру з роздільною здатністю 80 Мп, тоді як три інших об’єктива отримають дозвіл 13 Мп + 8 Мп + 2 Мп (ToF). Фронтальна фотокамера в Xiaomi Redmi K30 виявиться здвоєною, отримавши сенсори 32 Мп і 2 Мп (ToF). За рахунок такої зв’язки користувачів чекає сканер особи, здатний працювати навіть в темний час доби. Ємність батареї цього мобільного пристрою складе цілих 5000 мАч, і новинка буде в повній мірі підтримувати технологію швидкої зарядки 27 Вт, що відповідає класифікації Quick Charge 4.0+, тобто найновішою з усіх наявних на ринку. Крім того, новинку приписуються роз’єми USB Type-C і 3,5 мм для навушників.

Не обійдеться і без ІЧ-порту, призначеного для управління побутовою технікою. Серед інтерфейсів користувачів чекають Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1, A-GPS, Dual GPS, GLONASS і звичайно ж NFC, що робить цей апарат сумісним з такими платіжними системами, як Google Pay і Mi Pay. Однією з ключових «фішок» телефону виявиться підтримка їм мереж 5G, тобто він зможе підключатися до мереж п’ятого покоління, розвиваючи в таких швидкість до 3 Гбіт / с. Прямо «з коробки» на Xiaomi Redmi K30 виявиться встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 11. Старт продажів відбудеться в середині грудня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.