Facebook News вже можна почитати у тестовому режимі

Соціальна мережа Facebook повідомила, що почала тестувати нову функцію – відображення новин, які будуть відбиратися як алгоритмами, так і командою журналістів.

Наповнення розділу Facebook News у кожного користувача вийде індивідуальним – грунтуючись на інформацію про те, де людина проживає і які в нього інтереси. Таким чином, публікації дозволять нічого не пропустити важливих новин і разом з тим розширити свої знання в потрібних областях.

«Ми хочемо, щоб в цифрову епоху процвітали нові форми ЗМІ, в тому числі індивідуальна, незалежна журналістика. Саме тому ми продовжимо розширювати алгоритмічний спосіб відбору новин для користувачів», – йдеться в поширеному повідомленні компанії.

Нововведення поки доступно для 200 тисяч жителів США. Це число буде поступово збільшуватися.

Раніше повідомлялося, що Facebook налагодив відеодзвінки по телевізору.

Компанія Facebook представила приставку для відеодзвінків Portal TV, яка підключається до телевізора.

Новий пристрій оснащений голосовим помічником Amazon Alexa. «Розумна» камера дозволить вільно переміщатися по будинку і спілкуватися, залишаючись при цьому в кадрі. Фоновий шум також зведений до мінімуму.

Крім відеодзвінків Portal TV можна буде використовувати також для перегляду стрімінгового відео і прослуховування музики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.