Купуємо банківську карту | Журналістське розслідування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім привіт, сьогодні ми на інформаційному порталі ITechUA поговоримо про шахраїв в соціальній мережі Telegram, про те як з ними боротися та про мітки SCAM, а також ми провели журналістське розслідування по купівлі банківської карти . Цікаво ? Погнали !

В месенджері Telegram дуже багато шахраїв, та, нажаль, їх навіть більше, ніж справжніх продавців послуг. Зараз, ця мережа почала активно боротися з ними, позначаючи їх позначкою SCAM, або взагалі видаляти акаунти .

В месенджері діє багато чорних тем, таких, як відмивання коштів, продаж паспортів та багато іншого, та, нажаль саме власники цих тем, не позначаються позначкою, не отримують видалення акаунта, але насправді продають дані послуги за чималі гроші . Редакція ITechUA провела розслідування і вирішила придбати банківську карту у продавця, якого ми знайшли на одному тіньовому форумі. Перед тим, як ми оплатили карту, нам скинули фото :

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Я оплатив карту, і нам сказали, що дроп (людина на яку буде оформлена майбутня карта) їде в банк і карту ми зможемо отримати через 3-4 години закладом у Києві. Пройшло 5 годин, ми пишемо цій людині, нам відповідають, що карта вже готова і скинули адресу. Наш редактор одразу вирушив в пошуках карти, і знайшов ось це :

Карту купували у @cardshoper

Дякуємо за перегляд! Гарного дня !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.