Експерти розповіли про новинки на презентації Apple в жовтні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти розповіли про новинки на презентації Apple, очікуваної в жовтні. Передбачається випуск нового ноутбука, планшета, бездротових навушників і інших продуктів відомого виробника електроніки.

Новинкою стане пошуковий трекер, його релізу очікували навесні нинішнього року, в той же час, програма не вийшла ні в березні, ні через півроку. Apple Tag увійшов в бета-версії iOS, що відобразили в звітах аналітики. Нововведення підтримує технологію Ultra Wideband, що дозволяє визначати з великою точністю розташування. Є можливість роботи з доповненою реальністю, причому маршрут можна прокладати наочно. Очікується новий 16-дюймовий ноутбук MacBook Pro, виріб отримає клавіатуру «ножиці» нової генерації. В Apple відмовилися раніше від неї. В даний час використовують дане рішення, так як це викликано проблемами в роботі клавіатури «метелик».

Випустять планшет iPad Pro в версії 2019 року, гаджет отримає глибокий апгрейд апаратного сегмента, модернізовану камеру і підтримку поліпшеного набору букв і цифр завдяки Smart Keyboard. Передбачається і оновлення лінійки бездротових навушників AirPods в третьому поколінні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.