Нічого непотрібно робити: Apple Watch Series 4 роздають повністю безкоштовно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодня попит на смарт-годинники тільки зростає, і це зовсім не дивно, адже зараз ці гаджети навчились відстежувати неймовірні речі в нашому організмі. Нещодавно, завдяки Apple Watch  було врятоване людське життя. І, це справді вражає, тому обзавестись смарт-годинником варто кожному! Крім того, ви завжди зможете контролювати всі свої невідкладні справи лише одним махом по руці.

За останнє десятиліття таких розумних гаджетів  з`явилась величезна кількість, тепер у продажу можна зустріти навіть «розумні» будинки, унітази, не кажучи вже про інші винаходи. Найбільш популярним являється наручний смарт-годинник, якщо говорити про спортивні браслети, є їх безліч, наприклад: популярний бюджетний Xiaomi Mi Band 4, Amazfit Bip та інші, але сьогодні не про них, тому що наша редакція вирішила зробити грандіозний подарунок для наших читачів та розіграти в рази крутіший гаджет від компанії Apple,  а саме Apple Watch Series 4 40mm. Він пропонує широкі функціональні можливості, стильний зовнішній вигляд, велику кількість крутих функцій від вимірювання пульсу, до вимірювання рівня падіння та масу інших особливостей, які роблять його вкрай привабливим у всіх відносинах. Вже зараз будь-який охочий може отримати його повністю безкоштовно, і це справді факт.

Так, зокрема, наручний гаджет Apple Watch Series 4 40mm лише один місяць можна отримати без будь-якої плати, причому навіть доставку до свого поштового відділення не буде потрібно оплачувати, так як і вона є безкоштовною для одержувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Watch Series 4 оснащений повністю переробленим коліщатком Digital Crown, оптичним датчиком серцебиття, системою на новітньому процесорі S4, габарити 40-міліметрової моделі складають 40 × 34 × 10,7 мм, вага Series 4 40 мм – 30,1г. Дисплей цієї моделей Apple Watch підтримує технологію LTPO. Вона відповідає за збільшення енергоефективності. За рахунок неї екран витрачає заряд акумулятора значно менше, що дозволило зберегти час автономної роботи смарт-годинника зі збільшеним дисплеєм на високому рівні.

Лише протягом двох днів у всіх є можливість отримати Apple Watch Series 4 40mm повністю безкоштовно, причому навіть за доставку не буде потрібно платити. Все це стало можливим завдяки спеціальній акції, щоб стати учасником якої потрібно підписатись на наш телеграм та вподобати спільноту iTECHua, а потім просто зробити репост конкурсного запису (закріплений у верху сторінки на Facebook) та залишити під ним коментар на тему: чому я хочу Apple Watch Series 4 40mm.

Результати розіграшу будуть оголошені 1 листопада. Переможець буде визначений (в рамках відео) випадковим чином ввечері через один з популярних сервісів для проведення розіграшів. Оплата доставки за наш рахунок. Всім удачі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.