Facebook Dating — чергова нова соціальна мережа для знайомств

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Facebook представила свій новий продукт — соціальну мережу Facebook Dating. З назви нескладно здогадатися, що це платформа для знайомств.

Але в даному випадку Facebook спробувала максимально використовувати свої компанії, частково інтегрувавши в новий сервіс Instagram і сам Facebook. Facebook Dating має можливість імпортувати до свого профілю відповідні матеріали з Facebook та Instagram. Для останньої така функція з’явиться трохи пізніше. Крім того, є можливість імпорту постів і друзів з Facebook і Instagram.

Основний упор Facebook робить на безпеці і конфіденційності. У користувачів є можливість сповіщати адміністрацію про порушення, блокувати інших користувачів, забороняти їм відправляти фотографії, посилання, грошові перекази і так далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж стосується безпосередньо листування, воно проводиться в чатах Secret Crush, і ці дані ніяк не пов’язані з основною соціальною мережею Facebook, а повністю залишаються в межах Facebook Dating.

З сьогоднішнього дня Facebook Dating доступний у 20 країнах: США, Аргентина, Болівія, Бразилія, Канада, Чилі, Колумбія, Еквадор, Гайана, Лаос, Малайзія, Мексика, Парагвай, Перу, Філіппіни, Сінгапур, Суринам, Таїланд, Уругвай і В’єтнам. У Європі платформа дебютує в наступному році.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.