Тепер в Telegram користувачі можуть приховати номер телефону

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Telegram випустив оновлення з розширеними налаштуваннями конфіденційності, які дозволять користувачам приховувати свої номери телефонів. Про це повідомляється в блозі месенджера.

Вибрати опцію “не показувати нікому мій номер телефону” можна було і раніше. При цьому месенджер зазначав, що номер буде доступний в самому Telegram тим користувачам, які зберегли його в своїх контактах, незалежно від налаштувань приватності. Її розширена версія дозволяє приховати номер від усіх користувачів, в тому числі внесли його в список контактів.

Крім цього в месенджері додалася опція, за допомогою якої користувач може обмежити коло осіб, які зможуть знайти за номером телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Групи в Telegram все частіше використовуються для спілкування користувачів, які піддаються утиску, — зазначає месенджер. — Ми вважаємо, що всі люди мають право висловлювати свою думку і спілкуватися в приватному порядку”.

Про появу в Telegram можливості повністю приховувати номери телефонів повідомило Reuters. За даними агентства, оновлення було розроблено з урахуванням масових протестів в Гонконзі. Протестувальники, які координують свої дії в месенджері, були стурбовані, що влада може скористатися загальною базою номерів, додати їх у список контактів і потім знайти в протестних чатах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.