Categories: Інтернет

Apple Music став доступний в будь-якому браузері

Share

За словами розробників, сервіс Apple Music повноцінно працює в будь-яких веб-браузерах і на будь-яких платформах з підтримкою таких. За рахунок цього слухати музику тепер можна навіть на Linux, Android, Windows, KaiOS і будь-яких інших ОС для електроніки, доступних зараз на ринку. Користувачам доступний майже весь функціонал, який присутній в додатку для iPhone, iPad і Mac. Можна слухати радіо, переглядати свої музичні треки, використовувати персональні рекомендації і користуватися величезним безліччю інших нововведень. У найближчі місяці Apple обіцяє надати можливість використовувати смарт-плейлисти, відеоролики і навіть прямі трансляції від радіостанції Beats 1.

Якщо говорити про комп’ютерну версію сайту Apple Music, то вона в повній мірі повторює зовнішній вигляд фірмового додатка для доступу до сервісу в операційній системі macOS Catalina, яка зараз знаходиться в стадії тестування. Єдиний недолік веб-версії музичного сервісу від «яблучної» корпорації в тому, що він може перешкоджати завантаженню треки для їх прослуховування без підключення до інтернету. Втім, воно і зрозуміло, адже браузери не надають такі можливості. Поступово функціональні можливості веб-версії сервісу розширюватимуться, а відбуватися це буде в міру додавання будь-яких нововведень в фірмовий додаток для інших платформ.

Поза будь-яких сумнівів, подібним чином Apple зможе зробити свій музичний сервіс набагато більш доступним для широкого кола користувачів, адже тепер використовувати його можна навіть на будь-якій техніці, яка не має ніякого відношення до iOS і macOS. Щоб отримати доступ до веб-версії музичного сервісу Apple Music необхідно відвідати веб-сайт https://beta.music.apple.com/us/browse, а потім, після цього, увійти в свій обліковий запис. Як і було сказано раніше, поки що ці програми є у вигляді бета-версії, тому в його роботі можуть траплятися різні неполадки і баги, але все такі будуть оперативно вирішуватися в міру їх виявлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024

    JBL представила колонки у ретродизайні

    Компанія JBL представила в Індії лінійку нових портативних стовпчиків, дизайн яких виконали в ретростилі. Моделі…

    03.05.2024

    У WhatsApp з’явиться новий спосіб реакцій на фото та відео

    У месенджері WhatsApp з'явиться нова кнопка швидкого реагування. Як повідомляє портал WABetaInfo, вона змінить спосіб…

    03.05.2024

    Яким буде новий MacBook Air з чіпом M4 та нейромережевими функціями

    Поки Apple продовжує активно працювати над впровадженням нового покоління чіпів M4 з нейромережевими можливостями, ми…

    03.05.2024