Дві тритини світового ринку 5G належать Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сью Веньвей, директор Huawei і директор Інституту стратегічних досліджень, заявив, що сумарно Huawei отримала понад 50 комерційних контрактів на поставку обладнання 5G. Про це він заявив під час заходу Huawei Asia-Pacific Innovation Day, на якому були показані нові 5G-продукти.

Серед вищезгаданих контрактів 28 – з Європи, 11 – з Близького Сходу, 6 – з Азійсько-Тихоокеанського регіону, 4 – з Америки і 1 – з Африки.

За його словами, компанія відвантажила понад 200 000 базових станцій 5G, що свідчить про те, що китайський телекомунікаційний гігант зайняв дві третини світового ринку 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо: напередодні Huawei звинуватила уряд США у використанні «недобросовісної» тактики, щоб порушити нормальну ділову діяльність телекомунікаційного гіганта та його партнерів.

До цього стало відомо, що влада США розпочала нові розслідування випадків ймовірної крадіжки технологій з боку китайської компанії Huawei Technologies. У США уже відбувається перевірка на підставі схожих підозр, проте нове розслідування може стосуватися раніше невідомих фактів.

Минулого місяця Huawei оцінила, що збитки від американських санкцій будуть утричі меншими, ніж здавалось раніше. Спочатку збитки оцінювались у суму понад $30 млрд, однак останні підрахунки показали цифру у $10 млрд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.